Παραλία Άχλα στην Άνδρο

Παραλία Άχλα στην Άνδρο

Παραλία Άχλα στην Άνδρο

 Η παραλία της ‘Αχλας βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή, στην βορειοανατολική ακτή της Άνδρου. Έχει ψιλό λευκό βοτσαλάκι και άμμο σε καλή αναλογία, ενώ δέντρα δίνουν σκιά και την καθιστούν ιδανική για ξεκούραση. Εδώ είναι το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, καθώς και ο φάρος της γριάς. Η θάλασσα έχει νηνεμία ακόμη και με δυνατό άνεμο. Ένας μικρός αλλά εντυπωσιακός βιότοπος, με ποταμάκι και πλατάνια που καταλήγουν κοντά στην θάλασσα, είναι ακόμα κάποια ιδιαίτερα στοιχεία της Άχλας.

Παραλία Άχλα στην Άνδρο: Τα Άχλα φαίνονται να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήσυχη και φυσική παραλία στην Άνδρο. Η συνδυασμένη άμμος και το λευκό βοτσαλάκι δημιουργούν έναν όμορφο συνδυασμό, ενώ τα σμαραγδένια νερά προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία κολύμβησης.Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου με ηρεμία και ξεκούραση όλο το καλοκαίρι.

Παραλία Άχλα στην Άνδρο

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα εφόδια, καθώς η παραλία δεν διαθέτει οργανωμένες υπηρεσίες. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις την απομόνωση και τη φυσική ομορφιά του τόπου χωρίς περιορισμούς.

Επιλέξτε ένα από τα καταλύματά μας με λίγα κλικ και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα. Επιπλέον, ο ιστότοπός μας προσφέρει ειδικές προσφορές για βαρκάδα και ποδηλασία. Με την σύγχρονη πλατφόρμα μας, μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις, να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών και να ανακαλύψετε διάφορες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές επιλογές.

Άνδρος διαμονή Επιλέξτε ένα από τα κατάλυματα μας με λίγα κλικ ✓. Δείτε διαθέσιμότητα.

Follow us on Instagram

  • andros axla 2