Ενοικιασεις φουσκωτών στην Άνδρο

Φουσκωτό “Splash” (8m/250hp Yamaha/12 persons)


  • 20190926 140932

Φουσκωτό “Charlotte” (5.5m/150hp Evinrude/7 persons)


  • 20210701 180541 scaled

Φουσκωτά στην Άνδρο

Ενοικίασεις φουσκωτών στην Άνδρο, με κυβερνήτη ή νοικιάστε μόνοι σας μια βάρκα.

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Άνδρο είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Άνδρο, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Ενοικίαση φουσκωτού στην Άνδρο, με κυβερνήτη ή νοικιάστε μόνοι σας μια βάρκα.

Ενοικιασεις φουσκωτών ή σκαφών για να εξερευνήσεις την Άνδρο ή τα κοντινά νησιά, την Τήνο, Μύκονο ή την Σύρο κτλ. και νοιώσε την πραγματική μαγεία της Κυκλαδίτικης κουλτούρας.

“Riva ενοικιάσεις” με τους έμπειρους καπετάνιους μας ή χωρίς αυτούς διάλεξε ένα προορισμό και ξεκίνησε την εξερεύνηση προς τις πιο όμορφες και παρθένες παραλίες!

Ενοικίαση φουσκωτού στην Άνδρο για να ανακαλύψετε τα γύρω (ή τα κοντινά) νησιά. Το Riva Rentals ανήκει και στελεχώνεται από έμπειρους κυβερνήτες.

Είναι παθιασμένοι να μυήσουν στους επισκέπτες μας την ομορφιά, τη γοητεία και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και τη φυσική ομορφιά των μοναδικών τοπίων και της αρχιτεκτονικής γοητείας του.

Τα δρομολόγια μπορούν να ενσωματώσουν νόστιμα παραθαλάσσια γεύματα σε μερικά από τα πιο περιζήτητα κυκλαδίτικα εστιατόρια ή να επιλέξουν τις κορυφαίες παραδοσιακές παραθαλάσσιες τοπικές ταβέρνες.

Φουσκωτά στην Άνδρο: Οι επισκέπτες που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία τους στο νερό μπορούν να επιλέξουν μια επιλογή για πικνίκ εν πλω ή στην παραλία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την ιδανική μέρα των διακοπών σας! Μείνετε στα διαμερίσματά μας και απολαύστε τις εγκαταστάσεις μας.

Φουσκωτά στην Άνδρο in a few clicks ✓With or without skipper.

Follow us on instagram