Βάρκες στην Άνδρο – Ενοικίαση σκάφους στην Άνδρο με ή χωρίς καπετάνιο

Boat Poseidon “Caroline” (5mt/30hp Yamaha/4 stroke/starter/6 persons)

  • Ενοικιάζόμενες βάρκες στην Άνδρο

Boat Pioner 15 (4.5mt/20hp Yamaha/4 stroke starter or 2 stroke manual/4 persons)

  • boats andros

Ενοικίαση σκάφους στην Άνδρο

Βάρκες στην Άνδρο: Με τα ενοικιαζόμενα σκάφη μας μπορείτε να έχετε πρόσβαση πολύ εύκολα και γρήγορα σε όλες τις πανέμορφες παραλίες της Άνδρου, απολαμβάνοντας την βαρκάδα.

Άνδρος παραλίες : Παρθένες παραλίες όπως τα Άχλα (και όχι μόνο ) ενώ χρειάζονται 90 λεπτά οδικός και από δύσβατο δρόμο. Με τις βάρκες μας μπορείτε να πάρετε την βαρκάδα και την παραλία μόνο σε 10 λεπτά. Έτσι ένας πολύ συναρπαστικός προορισμός είναι το ναυάγιο της Βόρης. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάθε είδος ερασιτεχνικό ψάρεμα από βάρκα όπως ψαροντούφεκο και καθετή!

Σας δίνετε η δυνατότητα να εξερευνήσετε τον πανέμορφο και γεμάτο εκπλήξεις βυθό της Άνδρου. Έτσι μπορείτε να επισκεφτείτε σημεία που είναι αδύνατον να πάτε με το αυτοκίνητο, κάνοντας ελεύθερη κατάδυση. Δεν χρειάζονται κανένα δίπλωμα οδήγησης. Τα σκάφη μας κατασκευάστηκαν στη Νορβηγία (PIONER 15) καί θεωρούνται αβύθιστες καθώς διαθέτουν έξι στεγανά και όλες τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Επειδή έχει άριστη πλεύση αλλά και συμπεριφορά, μπορεί να μεταφερθεί άνετα και ασφαλή έως 4-6 άτομα.

Άνδρος βάρκες. Έτσι σας προτείνουμε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε πολύ εύκολα με τις ενοικιαζόμενες βάρκες ή τα φουσκωτά μας . Ξεκινώντας από το λιμάνι τις Χώρα με Βόρεια Βόρεια θα συναντήσετε τις παρακάτω παραλίες με τη σειρά που τις γράφουμε.

Απολαύστε ένα ταξίδι με σκάφος για να εξερευνήσετε όμορφους προορισμούς και τα κρυστάλλινα νερά της Άνδρου. Με πολλές στάσεις για κολύμπι, αυτές οι εκδρομές με σκάφος μας, σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε το νησί δια θαλάσσης με τον πιο χαλαρωτικό τρόπο.

Με τις βάρκες στην Άνδρο μπορείτε να δειίτε Τα Γιάλια – Πίσω Γιάλια – Τον Πλάτανο και τον Πίσω Πλάτανο , Την Εκκλησία και την παραλία Θεοτόκο-Τα Άχλα- Μεταλείο ή Πλατανιστό,-Ρόζου – Βόρη- Λεύκα- Ατένη .

Οι εκδρομές με βάρκες στην Άνδρο, με σκάφος είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε το μαγευτική ακτογραμμή, τις παραλίες και τον υποβρύχιο κόσμο του νησιού. Μείνετε στα διαμερίσματα μας και απολαύστε τις παροχές μας.

Follow us on instagram