Κρατήσεις

  I am interesting for:

  Άνδρος χάρτης με κάθε πληροφορία για εμάς

  Name : Caroline and Yannis Karaoulanis

  Email : riva@otenet.gr

  Telephone Yannis : +30 6974460330

  Telephone Caroline (Francais ): +30 6986489488  ,  +30 2282022078

   Nimporio location 

  Άνδρος χάρτης για τα διαμερίσματα μας στους Ανεμόμυλους από το Google maps .

  Άνδρος χάρτης για τα διαμερίσματα μας στο Νειμποριό από το Google maps .

  Άνδρος χάρτης για τα τοποθεσία μας με το μαγαζί μας και τις ενοικιάσεις των ποδηλάτων αλλά και τις βάρκες μας από το google maps .

                        Γενικές πληροφορίες , για το ταξίδι σας στην Άνδρο

  Μπορείτε να έρθετε στην Άνδρο μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης . Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος παίρνετε απευθείας το λεωφορείο και σε δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο λιμάνι της Ραφήνας. Από εκεί παίρνεται ένα πλοίο με προορισμό την Άνδρο και σε δυο ώρες βρισκόσαστε στο λιμάνι της Άνδρου που λέγεται Γαύριο . Για να έρθετε στην πρωτεύουσα του νησιού μας πρέπει να πάρετε λεωφορείο η ταξί ( δίπλα από το πλοίο ) με προορισμό την Χώρα της Άνδρου. Λεωφορείο η ταξί υπάρχει πάντα μετά από την άφιξη του πλοίου από την Ραφήνα.. Όταν φτάσετε στην πρωτεύουσα Άνδρου , μπορείτε αν έρθετε με ταξί να πείτε στο οδηγό να σας πάει σε μια από τις δυο τοποθεσίες με δωμάτια – διαμερίσματα του Καραουλάνη στους Ανεμόμυλους η στην παραλία της Χώρας ,το Νειμποριό . Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι , ότι τα λεωφορεία από το Γαύριο προς την Χώρα σας περιμένουν έξω από το καράβι , οπότε και πρέπει να πατέ άμεσα με την άφιξη σας στο λιμάνι . Επί σεις αν αποφασίσετε να ενοικιάσετε κάποιο αυτοκίνητο , μπορείτε να μας καλεσετε και να σας δώσουμε οποιανδήποτε πληροφορία χρειαστείτε!

  Αν έρθετε με το λεωφορείο από το Γαύριο , φυσικά και θα έρθουμε να σας πάρουμε από την στάση του λεωφορείου στο τέρμα της Χώρας που βρίσκετε  σχετικά κοντά και στις δύο τοποθεσίες μας , αρκεί βέβαια να μας έχετε ενημερώσει για αυτό !