Άνδρος Διαμονή στα Καραουλάνης διαμερίσματα, τιμές και διαθεσιμότητα:

Άνδρος διαμονή

Σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή μια σύντομη απόδραση; Η Άνδρος είναι ο ιδανικός προορισμός για μια αξέχαστη εμπειρία. Με τη μοναδική της φυσική ομορφιά, διαφέρει από τα άλλα νησιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου που ίσως ήδη γνωρίζετε. Στον ιστότοπό μας, διαθέτουμε καταλύματα σε διάφορες κατηγορίες, χαρακτηριστικά και τιμές, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη διαμονή στην Άνδρο.

Τα διαμερίσματά μας (35-40 τ.μ.) περιλαμβάνουν ένα ιδιωτικό δωμάτιο με διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, κλιματισμό και τηλεόραση LCD. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους, νιπτήρα και WC. Η κεντρική καθιστική περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, ηλεκτρική εστία, τοστιέρα, καφετιέρα, απορροφητήρα και ψυγείο, καθώς και έναν άνετο καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι.

Τα Καραουλάνης Διαμερίσματα μας προσφέρουν φιλικά προς τα κατοικίδια καταλύματα. Ο ιστότοπός μας παρουσιάζει αναλυτικά τις διάφορες επιλογές διαμονής μας και τις παρεχόμενες ανέσεις. Επιπλέον, στους Ανεμόμυλους, παρέχεται μια καλά εξοπλισμένη αίθουσα γυμναστικής.

Επιλέξτε ένα από τα καταλύματά μας με λίγα κλικ και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα. Επιπλέον, ο ιστότοπός μας προσφέρει ειδικές προσφορές για βαρκάδα και ποδηλασία. Με την σύγχρονη πλατφόρμα μας, μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις, να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών και να ανακαλύψετε διάφορες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές επιλογές.

Άνδρος διαμονή Επιλέξτε ένα από τα κατάλυματα μας με λίγα κλικ ✓. Δείτε διαθέσιμότητα.

Follow us on Instagram