MTB IN ANDROS GREECE

mtb in andros greece
  • 2011 06 05 08 31 37
    SAMSUNG

Ποδηλασία βουνού στην Άνδρο

MTB IN ANDROS GREECE: Ζήσε τη μαγευτική εμπειρία της ποδηλασίας βουνού στο εξαιρετικά γραφικό νησί μας, η Άνδρος! Με μια πληθώρα από ατελείωτα μονοπάτια και διαδρομές που περιμένουν να ανακαλυφθούν, μερικά από τα οποία έχω προσωπικά χαρτογραφήσει στο http://el.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=YannisKaraoulanisAndros, η Άνδρος προσφέρει ένα απαιτητικό έδαφος για ποδηλάτες όλων των επιπέδων.

Ξεκίνα ένα ταξίδι όπου κάθε πεταλιά σου αποκαλύπτει μια μοναδική περιπέτεια. Η θαυματουργή διαδρομή από την Χώρα προς τη Βουρκωτή, την Άχλα, την Αποίκια και πίσω στη Χώρα απλώνεται σε 41 χιλιόμετρα, με περίπου 16 χιλιόμετρα από ανώτερης δυσκολίας χωμάτινα μονοπάτια. Ο απόλυτος προορισμός; Η πανέμορφη παραλία της Άχλας, διάσημη ως μία από τις πιο εκλεκτές γωνιές του νησιού.

Ετοιμάσου για μια απαιτητική αλλά επιβραβευτική εξερεύνηση που υπόσχεται απρόσμενη ομορφιά σε κάθε στροφή. Ζήσε τη μαγεία της Άνδρου μέσα από το ποδήλατο βουνού, όπου μια επαφή με τα μαγευτικά τοπία της δεν είναι αρκετή!

MTB IN ANDROS GREECE

Επιλέξτε ένα από τα καταλύματά μας με λίγα κλικ και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα. Επιπλέον, ο ιστότοπός μας προσφέρει ειδικές προσφορές για βαρκάδα και ποδηλασία. Με την σύγχρονη πλατφόρμα μας, μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις, να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών και να ανακαλύψετε διάφορες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές επιλογές.

Mtb in Andros Greece: Επιλέξτε ένα από τα κατάλυματα μας με λίγα κλικ ✓. Δείτε διαθέσιμότητα.

Follow us on Instagram