Ηλεκτρικά ποδήλατα στην Άνδρο

Άνδρος ενοικιάσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων: Εκδρομή με ηλεκτρικα ποδήλατα στην Άνδρο.

Στο κατάστημα μας στην Παραλία του Νειμποριου δημιουργήσαμε μια καινούργια παροχή  ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλατών…  Ένας από τους καλύτερους τρόπους για άσκηση και εξερεύνηση του νησιού μπορεί να γίνει με ποδήλατο! Έχοντας εξερευνήσει παρά πολλές διαδρομές του νησιού, με τα ασφαλή και επώνυμα ποδήλατα μας, τις οποίες και έχουμε χαρτογραφήσει με GPS, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε ώστε να κάνετε την εξερεύνηση πιο διασκέδαστικη!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού μας, είναι εξοπλισμένα με κράνος, βάση για κινητό τηλέφωνο, κιτ επισκευής, τρόμπα και αντικλεπτική συσκευή, όλα σε ένα κατάλληλο σακίδιο. – Το ηλεκτρικό ποδήλατο προσφέρει βοήθεια πεντάλ που σας επιτρέπει να κάνετε πολύ λιγότερη προσπάθεια από ότι με ένα συμβατικό ποδήλατο. Κάθε βράδυ, επαναφορτίζετε την μπαταρία στο κατάλυμά μας.
Ποδηλασία: για να ανακαλύψετε τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της Άνδρου. Εύκολες ή σπορ ημερήσιες εκδρομές σε μικρούς δρόμους ή χωματόδρομους. Όλες οι διαδρομές γίνονται ευκολότερες και διασκεδαστικές με το ηλεκτρικό ποδήλατο. Έτσι, οι διαδρομές γίνονται και πιο προσβάσιμες.

Προσφορές Πακέτου για περίοδο 1 Σεμπτεβριου εώς 1 Ιουνίου

Διαμονή στα Διαμερίσματα μας: 6 διανυκτερεύσεις + ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου για 6 ημέρες + πληροφορίες διαδρομής + διαδρομές σε GPS + εξοπλισμός:

  • Τιμή 1 ατομου 360 ευρω.
  • Τιμη 2 ατόμων 700 ευρω
  • Τιμη 3 ατομων 900 ευρω

Έχτρα χρέωση:

  • εκδρομές με το ηλεκτρικό ποδήλατο με έμπειρο οδηγό
  • ενοικίαση σκάφους χωρίς οδηγό
  • ενοικίαση σκάφους με έμπειρο οδηγό