Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Άνδρο

  • elia1

Στο κάθε διαμέρισμα υπάρχουν δύο δωμάτια: το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι (η δυο μονά ),κλιματιστικό, δορυφορική επίπεδη τηλεόραση  26 ιντσών ,καθώς και μεγάλη ευρύχωρη ντουλάπα…Από το κάθε διαμέρισμα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο! Στο δεύτερο δωμάτιο του καθιστικού υπάρχει η κουζίνα (φουρνάκι-αποροφητηρας – καφετιέρα – φρυγανιέρα – βραστήρας – διάφορα μαγειρικά σκεύη και πιάτα …)καθώς και ένα τραπέζι με καθιστικό.

Επίσης υπάρχει και ένας διπλός καναπές που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι αν χρειαστεί. Το μπάνιο περιέχει τουαλέτα – έπιπλο καθρέφτη και ντουζ  . Έξω από κάθε διαμέρισμα υπάρχει αυτόνομη βεράντα με τραπέζι και τέσσερις καρέκλες με θέα στη πανέμορφη και ήσυχη πεδιάδα της Χώρας της Άνδρου , αλλά και των γειτονικών χωριών. Το κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει από 2-5 άτομα…Παρακάτω δείτε αναλυτικά φωτογραφίες των διαμερισμάτων μας!

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Άνδρο

Άνδρος διαμερίσματα στους Ανεμομύλους , εξωτερικοί χώροι : Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρη αυτόνομη βεράντα , καθως και μεγάλους εξωτερικούς χώρους με όμορφους κήπους που θα σας κάνουν να νοιώσετε άνετα ! Στα διαμερίσματα μας διαθέτουμε ένα  μίνι γυμναστήριο , με πιν-πονκ ! 

Επιλέξτε ένα από τα κατάλυματα μας για την διαμονή στην Άνδρο με λίγα κλικ ✓. Δείτε διαθέσιμότητα.

Google maps / Βιβλίο αναμνήσεων  / Follow us on Instagram