Ενοικιάσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων

  • 2011 06 05 08 31 37
    SAMSUNG

Άνδρος ενοικιάσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων: Στο κατάστημα μας στην Παραλία του Νειμποριου δημιουργήσαμε μια καινούργια παροχή  ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλατών…  Ένας από τους καλύτερους τρόπους για άσκηση και εξερεύνηση του νησιού μπορεί να γίνει με ποδήλατο! Έχοντας εξερευνήσει παρά πολλές διαδρομές του νησιού, με τα ασφαλή και επώνυμα ποδήλατα μας, τις οποίες και έχουμε χαρτογραφήσει με GPS , είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε ώστε να κάνετε την εξερεύνηση πιο διασκέδαστικη!Άνδρος ενοικιάσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων

Ένα από τα πιο ωραία σπορ που μπορείς να κάνεις στο πανέμορφο νησί μας είναι η ποδηλασία βουνού! Απεριόριστες διαδρομές και μονοπάτια που κάποια από αυτά έχω χαρτογραφήσει … στο http://el.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=YannisKaraoulanisAndros . Η Άνδρος διαθέτει σκληρό έδαφος για  γυμνασμένους γενικά ποδηλάτες …Κάθε διαδρομή μια μοναδική εμπειρία …Η διαδρομή Χωρά – Βουρκωτή – Άχλα – Αποίκια –Χώρα είναι πανέμορφη!  Συνολικά 41 χιλιόμετρα με τουλάχιστον τα 16 σε χώμα με πολύ πράσινο  … Ο στόχος είναι φυσικά η παράλια Άχλα ,που είναι και από τις ομορφότερες του νησιού! Μια διαδρομή δύσκολη  ,αλλά τόσο όμορφη ,που μια φορά δεν είναι αρκετή!

Επιλέξτε ένα από τα καταλύματά μας με λίγα κλικ και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα. Επιπλέον, ο ιστότοπός μας προσφέρει ειδικές προσφορές για βαρκάδα και ποδηλασία. Με την σύγχρονη πλατφόρμα μας, μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις, να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών και να ανακαλύψετε διάφορες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές επιλογές.

Ενοικιάσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων: Επιλέξτε ένα από τα κατάλυματα μας με λίγα κλικ ✓. Δείτε διαθέσιμότητα.

Follow us on Instagram

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.